Website met heerlijke recepten en kooktips
Categorie

Warme sauzen

Hartige warme sauzen. Lekkere hartige warme sauzen voor mij vlees of vis, zoals champignon roomsaus, pepersaus, maar ook bolognesesaus en bechamelsaus komen aan bod.

Peper roomsaus

Peper roomsaus. Bij een lekker gebakken biefstukje is het ook lekker om een sausje te serveren, dit kan champignonroomsaus zijn, stroganoff, rode wijnsaus of een heerlijke pepersaus. Zelf een lekker sausje maken is helemaal niet zo lastig…

Bechamelsaus of groentensaus maken

Bechamelsaus of groentensaus. Bechamelsaus is een witte saus gemaakt van melk, het word vaak gebruikt in lasagne of als groenten sausje over de bloemkool. Bechamelsaus is prima zelf te maken en je kunt de saus zo dik maken als je zelf wil.…

Bolognesesaus

Zelf bolognesesaus maken is helemaal niet zo moeilijk als dat je misschien denkt. Het kost wel even tijd, dat zit hem niet zozeer in het maken zelf maar in de tijd dat de saus op het vuur staat. Echt lekkere bolognesesaus laat je lekker…