Hartige warme sauzen. Lekkere hartige warme sauzen voor mij vlees of vis, zoals champignon roomsaus, pepersaus, maar ook bolognesesaus en bechamelsaus komen aan bod.
Dit is een basis tomatensaus welke je voor verschillende gerechten kunt gebruiken. Je kunt het bv gebruiken bij deze auberginetorentjes of als basis tomatensaus voor pasta. In…
Champignon roomsaus is net als champignonsoep een klassieker. De saus staat op vele menu’s op de kaart en word vaak bij biefstuk of varkenshaas geserveerd. Naast champignon…
Peper roomsaus. Bij een lekker gebakken biefstukje is het ook lekker om een sausje te serveren, dit kan champignonroomsaus zijn, stroganoff, rode wijnsaus of een heerlijke…
Bechamelsaus of groentensaus. Bechamelsaus is een witte saus gemaakt van melk, het word vaak gebruikt in lasagne of als groenten sausje over de bloemkool. Bechamelsaus is prima…
Iedereen kent wel de spaghetti bolognese en dit welbekende pastagerecht komt regelmatig op tafel, bij jou vast ook? Maar gebruik je dan een pakje of kant en klare bolognesesaus of…
Zelf bolognesesaus maken is helemaal niet zo moeilijk als dat je misschien denkt. Het kost wel even tijd, dat zit hem niet zozeer in het maken zelf maar in de tijd dat de saus op…
Bechamelsaus is een saus die ook wel bekend staat als witte saus. Bechamelsaus kun je voor verschillende gerechten gebruiken. Het is lekker tussen de laagjes bij zelfgemaakte…