Bekijk Categorie

Koken

Koken van wortels, broccoli, bloemkool, zuurkool, pasta, aardappels ect

Bloemkool koken

Bloemkool hoef je helemaal niet zo lang te koken, het is al met 10-12 minuten gaar. Vaak word kool veel te lang gekookt waardoor je ook de specifieke koolgeur krijgt, net als met…

Broccoli koken

Broccoli is een veel gegeten groente die bij veel gezinnen regelmatig op het menu staat. Het is een veelzijdige groente die je zowel kunt koken maar ook in wok schotels word…

Doperwten koken

Doperwten koken is super easy. De meeste mensen kopen denk ik doperwten uit een blik of pot maar in het doperwtenseizoen is het natuurlijk wel erg lekker om verse doperwten te…

Wortels koken

Wortels koken Hoe je wortels moet koken hangt een beetje af van welke soort wortels je hebt. Heb je gewoon waspeen (kant en klaar in een zakje) gekocht, heb je winterpeen of…

Rode kool koken

Zelf rode kool koken is iets wat maar weinig mensen doen tegenwoordig. Veel mensen kiezen voor rode kool uit een glazen pot of gaan voor diepvries rode kool. Vaak komt dit doordat…