Frambozen cheesecake triffle

0

Deze Frambozen cheesecake triffle is een makkelijk maar erg leuk dessert welke je bv bij het kerstdiner prima kan serveren. Je kunt het dessert makkelijk van tevoren klaarzetten en ipv de granola kun je bv ook bastogne koekjes verkruimelen en onderin het glaasje doen. Zo kan je ook variëren met het fruit, neem ook eens bramen, aardbeien of pruimen, heerlijk!

Frambozen cheesecake triffle het recept

Voor 4-6 glaasjes

  • 8 eetlepels granola
  • 200 gram mascarpone
  • 100 ml yoghurt
  • Rasp van ½ sinaasappel (biologische sinaasappel of goed schoongeboend)
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 250 gram frambozen

Zo maak je de frambozen cheesecake triffles

  1. Hou 20 frambozen achter voor de garnering en prak de rest met een vork fijn met 1 eetlepel suiker en zet apart
  2. Meng in een kom de mascarpone, yoghurt, 1 zakje vanille suiker, 1 eetlepel suiker en het zakje vanille suiker en roer goed door elkaar
  3. Schep in elk glaasje 2 eetlepels granola, schep hier voorzichtig een laagje van het mascarpone mengsel op, dan een laagje frambozenpuree en dan weer een laagje van het mascarpone mengsel
  4. Garneer met de achtergehouden frambozen en tot het serveren in de koelkast bewaren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.