
Bagel met bacon, ei en kaas
Bagel met bacon. Bagels zijn super lekkere broodjes met het welbekende gat in het midden. Je hebt ze naturel maar ook met verschillende soorten zaden erop. Bagels worden vaak bij het ontbijt gegeten maar kunnen ook prima als lunch geserveerd worden zoals bv deze bagel met gerookte zalm en roomkaas.
Bagel met bacon, ei en kaas
Per persoon
- 1 bagel
- 1 ei
- 2 plakjes uitgebakken ontbijtspek/bacon
- 1 plak cheddar kaas (of andere kaas)
Bagel met bacon maken
- Snijd de bagel open en leg hier de plak cheddar kaas op
- Bak het spek in een droge koekenpan tot de spek lekker knapperig is geworden en leg het op de kaas
- Bak in dezelfde pan het ei tot roerei en leg het op de bacon, leg het kapje erop en klaar is je ontbijt bagel

Ingrediënten
- 1 bagel
- 1 ei
- 2 plakjes uitgebakken ontbijtspek/bacon
- 1 plak cheddar kaas of andere kaas
Bereiding
- Snijd de bagel open en leg hier de plak cheddar kaas op
- Bak het spek in een droge koekenpan tot de spek lekker knapperig is geworden en leg het op de kaas
- Bak in dezelfde pan het ei tot roerei en leg het op de bacon, leg het kapje erop en klaar is je ontbijt bagel