Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde portobello met pizzavulling
5
van
5
stemmen
Print
Pin
Voorbereidingstijd:
15
minuten
minuten
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Totale tijd:
30
minuten
minuten
Servings:
4
personen
Author:
ReceptenKoken
Ingrediënten
4
portobello’s
8
plakjes
salami in kleine stukjes gesneden
1
rode paprika in hele kleine stukjes gesneden
1
ui gesnipperd
8
grote of 12 kleintje
kastanje champignons in kleine stukjes gesneden
Handje verse babyspinazie
4
eetlepels
tomaten of pizzasaus
4
eetlepels
geraspte kaas
bv pizzakaas
Scheutje olijfolie om te bakken
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden
Bekleed een bakplaat met bakpapier
Zet een koekenpan op het vuur met een klein scheutje olijfolie om te bakken
Bak de ui, paprika en champignons enkele minuten op midden hoog vuur tot de paprika zacht begint te worden en de uien glazig
Voeg dan de stukjes salami en het handje babyspinazie toe en bak nogmaals alles goed door
Haal dan van het vuur
Snijd eventueel het binnenste steeltje uit de portobello (als deze er zit)
Verdeel nu het paprika/ui/champignons mengsel over de portobello’s
Schep op elke portobello nu een schep tomatensaus en bedek dan met de geraspte kaas
Zet nu de portobello’s 15-20 minuten in de voorverwarmde oven
Serveer warm