Doe de melk in een beslagkom, voeg de eieren en het zout toe en roer dit goed los.
Voeg dan al roerend de bloem toe (doe dit even door een zeef) en roer tot een glad beslag. Mochten er toch wat klontjes in zitten dan is dit niet zo erg, deze gaan er bij het bakken wel uit. Naar smaak kun je er nog een scheutje stroop en/of kaneel aan het beslag toevoegen.
Pannenkoeken bakken
Zet een koekenpan op het vuur en voeg een klontje margarine toe, laat de boter warm worden en zorg dat de hele pan de eerste keer goed bedekt is met boter (gebruik eventueel een keukenpapiertje om de pan mee in te vetten)
Schep nu met een pollepel het pannenkoekenbeslag in de pan en draai de pan zodat het beslag goed verdeelt is. Schep niet teveel beslag in de pan, dan krijg je hele dikke pannenkoeken en dat is niet lekker
Bak de ene kant van de pannenkoek nu mooi goudbruin en draai deze dan om en bak nogmaals tot de andere kant ook mooi goudbruin is.
Leg de pannenkoek op een bord en bedek deze met een ander bord die je op zijn kop op het andere bord legt, zo blijven de pannenkoeken lekker warm tot je alle pannenkoeken gebakken hebt.