Doe de kokosmelk samen met de gewone melk in een pan en breng aan de kook
Voeg dan de paprijst toe en kook zoals op de verpakking staat aangegeven
Zet in de tussentijd een koekenpan op het vuur en doe zodra de pan warm geworden is een eetlepel kokosrasp in de pan e “bak”tot de kokos lichtbruin begint te kleuren, hou de pan wel in beweging want de kokos verbrand snel
Zodra de kokos bruin is direct op een bord gieten, deze kokos is straks voor de garnering
Breng zodra de rijst klaar is op smaak mer 1 a 2 eetlepels suiker (kijk zelf wat je lekker vind)
Roer ook een eetlepel geraspte kokos toe (niet de bruine)
Schil de mango en snijd in mooie blokjes
Snijd de munt in dunne reepjes
Maak nu met een ijsknijper (of 2 lepels) een mooie bol van de paprijst en leg deze op een bord
Leg de blokjes mango er naast
Strooi de gebruinde kokos en de fijngesneden munt over de rijst en serveer