Kluts de eieren los in een bord of bakje samen met wat zout en peper
Neem 2 borden en giet op 1 bord de paneermeel en op het andere bord de bloem
Paneer de aubergineplakken door ze eerst door de bloem te halen, dan door het ei en als laatste door de paneermeel en leg ze daarna op een droog schoon bord
Herhaal dit met alle plakken aubergine
Zodra de olie heet is bak je de aubergineplakken tot ze goudbruin zijn, dit duurt ongeveer 1 minuutje
Schep ze uit en laat ze uitlekken op een stuk keukenpapier
Pak nu een ovenschaal en maak hierin de auberginetorentjes
Begin met een plak gebakken aubergine, schep daarop een kleine eetlepel tomatensaus, dan een plak mozzarella en dan 2 blaadjes basilicum, dan weer een plak aubergine. Herhaal dit tot je 3 plakken aubergine per torentje hebt gebruikt.
Zet dan de ovenschaal voor 15 minuten in de oven en besprenkel voor het serveren elk torentje met een eetlepel pesto