Begin met de kalfsoesters plat te slaan door deze tussen 2 stukjes plasticfolie (slagersfolie) te leggen en met een vleeshamer of met de platte kant van een mes plat te slaan.
Leg nu op elke platgeslagen kalfsoester een plak prosciutto en 2 of 3 blaadjes verse salie
Rol de kalfsoesters nu op en zet de opgerolde stukjes vlees vast met een sateprikker zodat ze mooi opgerold blijven bij het bakken
Zet een koekenpan op het vuur en laat een klontje roomboter heet worden
Haal de rolletjes nu door de bloem en leg ze in de hete boter
Bak de rolletjes rondom mooi bruin en zet het vuur zachtjes. Bak beiden kanten ongeveer 4-5 minuten tot de binnenkant mooi rose is
Haal de rolletjes nu uit de pan en pak ze direct in in aluminiumfolie
Giet de witte wijn nu in de pan, zo komen de baksels uit de pan mooi los en krijg je een heerlijke jus
Haal nu de sateprikker uit het vlees, snijd de rolletjes in plakjes en leg ze op een bord
Zet het vuur nog even hoog onder de pan jus en schep dan een paar eetlepels heerlijke jus over de plakjes saltimbocca