Koekjes met Verwarm de oven voor op 175 graden (155 graden hetelucht)
Bekleed een bakplaat met bakpapier
Doe de suiker, de boter, een snuf zout en de vanillesuiker in een kom en klop met de mixer goed door elkaar
Voeg het ei toe en roer nogmaals door elkaar
Meng de bakpoeder met de bloem en voeg dit toe bij het boter/suiker mengsel
Mix kort door elkaar en spatel dan de blauwe bessen erdoor
Maak dan hoopjes deeg en leg deze op de bakplaat (8-9 stuks per keer), je haalt ongeveer 16-18 koekjes uit het deeg
Als je een kleine ijsknijper hebt dan kun je die ook gebruiken om het koekjesdeeg te portioneren
Leg het koekjesdeeg niet te dicht bij elkaar op de bakplaat, de koekjes lopen bij het bakken iets uit
Bak de koekjes in 10 minuten goudbruin, ze blijven in het midden een beetje zacht
Haal dan de koekjes uit de oven en laat ze op de bakplaat iets afkoelen en trek daarna de koekjes met bakpapier en al van de bakplaat op een taartrooster om ze verder af te laten koelen