Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Zelf kruidenboter maken
5
van
3
stemmen
Afdrukken
Pin
Voorbereidingstijd:
5
minuten
minuten
Bereidingstijd:
5
minuten
minuten
Totale tijd:
10
minuten
minuten
Auteur:
Receptenkoken
Ingrediënten
250
gram
gezouten roomboter
op kamertemperatuur
snuf theelepel uienpoeder
½
theelepel
knoflookpoeder
6
sprieten bieslook heel fijn gesneden
1
eetlepel
peterselie heel fijn gehakt
1
eetlepel
dille heel fijn gehakt
Bereiding
Klopt de gezouten roomboter luchtig met een handmixer tot de boter wit word
Doe dan de knoflookpoeder en de uienpoeder erbij en mix nog even door
Roer daarna de gehakte kruiden toe en roer alles goed door elkaar
Proef na en voeg eventueel nog wat knoflookpoeder toe als je dat lekker vind