2lange pistoletjes opengesnedenzo krijg je 4 helften
1kipfilet in kleine blokjes
½theelepelknoflookpoeder
½theelepeluienpoeder
½theelepelpaprikapoeder
½courgette in plakjes
½rode paprika in 4en gesnedenzonder zaadlijsten
1/4aubergine in plakjes gesneden
Tijm
75gramgeraspte kaaspittige
zout en peper
olie
Bereiding
Grill de groenten door een grillpan goed heet te laten worden, de plakjes groenten in te smeren met olie en deze in de droge hete grillpan te leggen
Hou het vuur eronder en zodra er een mooi streepje op kome draai je de groenten een kwartslag, zo krijg je een mooi ruitpatroon
Draai daarna de plakjes om en herhaal daar ook de kwartslag draaien
Haal de groenten uit de pan en leg ze op een bord, bestrooi met zout en peper
Meng een eetlepel olie samen met de uienpoeder, knoflookpoeder en paprikapoeder door de kipblokjes en bak deze daarna gaar in een koekenpan (of grillpan)
Zodra ze gaar zijn kun je de broodjes af gaan maken
Verwarm de oven voor op 180 graden
Snijd de gegrilde groenten iets fijner mochten de plakken te groot zijn en meng het door de kipfiletblokjes
Verdeel de kip/groenten over de 4 broodjes, bestrooi met wat gedroogde tijm en bestrooi met de geraspte kaas
Leg de broodjes op de bakplaat en zet ze enkele minuutjes (4-6) in de oven tot de kaas gesmolten is