Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Mexicaanse rijst
4.60
van
5
stemmen
Afdrukken
Pin
Voorbereidingstijd:
10
minuten
minuten
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Totale tijd:
25
minuten
minuten
Auteur:
Receptenkoken
Ingrediƫnten
300
gram
rijst
1
blokje kippenbouillon
2
teentjes knoflook fijngehakt
2
theelepels
komijnpoeder
5
eetlepels
tomatenblokjes
uit blik
handje platte peterselie heel fijn gesneden
klein blikje kideybonen
100
gram
sperziebonen gebalancheerd en in stukjes gesneden
klein blikje mais
olie
zout
Bereiding
Kook de rijst samen met het blokje kippenbouillon, hou de tijd aan zoals op de verpakking staan
Fruit dan de knoflook aan in een scheutje olie, voeg dan de tomatenblokjes toe samen met de komijnpoeder
Bak alles even kort aan en voeg dan de rijst, de kidneybonen, sperziebonen en de mais toe
Breng op smaak met zout
Roer net voor het opdienen de peterselie toe