Go Back
Mexicaanse garnalen cocktail

Mexicaanse garnalen cocktail met honingmosterd mayonaise

0 van 0 stemmen
Afdrukken Pin
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Auteur: Receptenkoken

Ingrediƫnten

  • 1 klein blikje mais uitgelekt
  • 1 zakje kidneybonen hak
  • 2 tomaten in hele dunne partjes gesneden
  • 1 bosui in hele fijne ringetjes gesneden
  • 200 gram garnalen de helft in stukjes gesneden
  • 4 volle eetlepels mayonaise
  • 2 theelepels mosterd
  • 1 eetlepel honing

Bereiding

  • Maak de honing mosterd mayonaise door de mayonaise met de honing en de mosterd te mengen
  • Meng nu de mais, de kidneybonen, bosui, tomatenpartjes en de gesneden garnalen door elkaar samen met 1 eetlepel van de saus
  • Verdeel de salade over de 4 glaasjes, leg de overige garnalen op de salade en schep de saus op de cocktai
  • Serveer met wat brood of toast