Neem een pan en voeg de melk, water, zout en de boter toe en breng aan de kook
Zet het vuur dan laag en voeg dan de bloem toe
Laat dit mengsel 5 minuutjes garen door de deegbal met een spatel in beweging te houden terwijl de pan op laag vuur staat
Zodra het deeg makkelijk loslaat van de pan is het deeg klaar om verder te verwerken
Haal dan de pan van het vuur en spatel 1 voor 1 de eieren erdoor. Wacht steeds met het volgende ei erbij doen tot de vorige goed is opgenomen (goed door blijven spatelen tot je een mooi glad beslag krijgt)
Laat het beslag afkoelen en doe het dan in een spuitzak met een glad spuitmondje. NU is je beslag klaar om te verwerken tot soezen.
Soezen bakken
Verwarm de oven voor op 190 graden
Bekleed een bakplaat met bakpapier en spuit hier de soezen op
Voor kleine soezen spuit je bolletjes van 3-4cm doorsnede en voor grote soezen beslag met een doorsnede van 7 cm
De kleine soezen bak je af in 15-20 minuten en de grote in ongeveer 30 minuten
Laat de soezen afkoelen voordat je ze gaat vullen met een hartige of zoete vulling.