½ananas schoongemaakt en in kleine stukjes gesneden
4eetlepelssuiker
sap van een halve citroen
100mlverse sinaasappelsap
Bereiding
Panna cotta met kokos maken!
Leg de 2 blaadjes gelatine in een bakje met koud water om te weken
Doe de room, samen met de suiker en de kokosmelk in een steelpan en breng het geheel aan de kook
Zodra het room/melk mengsel kookt zet je het vuur uit
Knijp vervolgende de gelatineblaadjes goed uit en roer deze door het warme room/kokosmelk mengsel
Verdeel de kokos panna cotta nu in 4 of 5 kleine schaaltjes en laat ze 10 minuten afkoelen alvorens voor minimaal 6 uur in de koelkast verder te laten afkoelen
Ananas compote maken!
Doe de suiker samen met de ananasstukjes in een pan en laat het zachtjes koken tot de suiker wat bruiner word
Voeg dan de sinaasappelsap en citroensap toe en laat zachtjes verder koken tot er een dikke compote ontstaat, haal dan van het vuur en laat de compote afkoelen
Serveer de kokos panna cotta met een schepje ananas compote