Zet een grillpan op het vuur en smeer of wrijf de verse zalm met wat olijfolie (om te bakken) in
Leg de zalm dan in een droge hete grillpan en grill de zalm tot deze net aan gaar is (rose houden)
Haal dan de zalm uit de pan en laat iets afkoelen
Haal de pitjes uit de granaatappel (halveer de granaatappel en hou deze op zijn kop boven een grote kom en sla er hard met een houten pollepel op zodat de pitjes eruit vallen)
Snijd met een scherp mes aan beiden kanten een stukje van de sinaasappel, zet hem op de platte kant en snijd van boven naar beneden de schil eraf totaan het vruchtvlees
Snijd dan de partjes sinaasappel tussen de velletjes uit, bekijk hieronder een filmpje hoe dat moet.
Verdeel nu de sla over 2 borden en verdeel hier de gegrilde zalm over door deze wat uit elkaar te trekken zodat je mooie grove stukjes krijgt
Verdeel hier de granaatappelpitjes over en de sinaasappelpartjes
Maak nu een dressing door het sinaasappelsap met de olie en de honing te mengen en breng op smaak met wat zout en peper
Verdeel de dressing voor het serveren over de salade