Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Arretjescake
5
van
4
stemmen
Afdrukken
Pin
Voorbereidingstijd:
10
minuten
minuten
Bereidingstijd:
2
uur
uur
Totale tijd:
2
uur
uur
10
minuten
minuten
Porties:
1
cakeblik
Auteur:
Receptenkoken
Ingrediënten
200
gram
volkorenbiscuitjes
je kan ook gewone gebruiken
200
gram
lichtbruine basterdsuiker
150
gram
boter
50
gram
pure chocolade
60
gram
cacoapoeder
Bereiding
Vet een cakeblik in met wat boter en leg er een stuk bakpapier in
Smelt de boter in een pannetje en roer hier dan de cacopoeder en de basterdsuiker doorheen
Smelt de chocolade
Breek de koekjes boven een mengkom en gier hier het boter/suikermengsel bij en ook de gesmolten chocolade
Meng alles goed door elkaar en giet het dan in het cakeblik
Druk het geheel goed aan en zet het in de koelkast voor minimaal 2 uur
Haal de arretjescake dan uit het cakeblik en snijd in plakken
Heerlijk bij een kopje thee