Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Wafelbeslag
4.24
van
43
stemmen
Afdrukken
Pin
Voorbereidingstijd:
15
minuten
minuten
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Totale tijd:
25
minuten
minuten
Porties:
4
wafels
Auteur:
Receptenkoken
Ingrediënten
300
ml
melk
300
gram
bloem
Snuf zout
10
gram
bakpoeder
2
eieren
50
gram
basterdsuiker
witte
50
gram
boter
Bereiding
Wafelbeslag maken
Zeef de bloem boven een beslagkom samen met het zout
Voeg het bakpoeder en de suiker toe en roer goed door elkaar
Voeg de melk toe en roer stevig met een garde tot een glad beslag
Voeg nu 1 voor 1 de eieren erbij en roer goed door na elk ei
Smelt de boter in een pannetje of in de magnetron en voeg dit bij het beslag, roer nogmaals stevig met de garde door elkaar
Wafels bakken
Verwarm het wafelijzer voor en giet het beslag in het ijzer
Bak de wafels in ongeveer 3-4 minuten goudbruin